Reacția tatălui lui Radu Ayan. Micuțul de 2 ani era desculț și ud

Radu Ayan, băiețelul de doar 2 ani dispărut din județul Botoșani, a fost regăsit în siguranță după o dispariție îngrijorătoare. Găsit de trei ofițeri de poliție la o distanță de aproape trei kilometri de casa sa, copilul era vizibil afectat, fiind desculț și înfrigurat. Iată detaliile!

Prima reacția a tatălui micuțului de 2 ani dat dispărut

În urma descoperirii, Radu Ayanurmează să fie supus unor controale medicale amănunțite. Tatăl său, ajuns rapid la locul descoperirii, a exprimat o profundă gratitudine față de toți cei implicați în căutare, subliniind sentimentul de recunoștință față de divinitate pentru reîntoarcerea fiului său.

„Mulțumesc foarte mult, România! Mulțumesc tuturor. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți! Nu am cuvinte, nu știu cum aș putea să vă mulțumesc. Am avut acel sentiment, sunt tată, mă așteptam. De la Dumnezeu l-am primit și Dumnezeu mi l-a dat înapoi!”, potrivit observatornews.ro.

Radu Ayan era desculț și ud, ghemuit lângă un copac când a fost găsit

După mai bine de 24 de ore de căutări neîntrerupte, în care s-au utilizat tehnologii avansate precum dronele și termoviziunea, precum și asistența câinilor de urmă și a unui elicopter, micul Radu a fost în sfârșit găsit. Acțiunile de căutare au inclus și alerte RO-ALERT trimise în zona respectivă.

Radu, care se afla în vizită împreună cu familia la o cunoștință din localitatea Tudora, a dispărut în mod misterios, declanșând o amplă mobilizare pentru găsirea sa. Eforturile susținute ale tuturor celor implicați au culminat cu succes, copilul fiind acum pe cale de a fi reunit cu familia sa.

Radu Ayan era desculț și ud, ghemuit lângă un copac când a fost găsit, potrivit sursei citate.

„Ca urmare a mobilizării exemplare şi a eforturilor forţelor de ordine şi ale întregii comunităţi, minorul a fost găsit. Acesta a fost preluat şi va fi transportat la o unitate spitalicească, pentru analizarea stării de sănătate. Mulţumim tuturor celor care au participat la activităţile de căutare: reprezentanţi MAI, voluntari şi jurnalişti!”, a transmis, luni după-amiază, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

 

Sursa: AICI

Related

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *